Ik ben Leonard Gort en ik train je graag!
Meer over leonard

Drs. Leonard Gort

  • 46 jaar
  • Getrouwd, vader van 4 kinderen
  • Erasmus universiteit
  • 20+ jaar actief in sales & marketing
  • 5+ jaar op MT en directieniveau
  • Kernwoorden: actief, optimistisch, innovatief, creatief, gestructureerd.
  • 10 jaar hobbymatig Trainer in Persoonlijke Effectiviteit

Ik geloof dat we er zijn om elkaar te helpen en te genieten van alles wat wij hebben gekregen.

Waarom geef ik deze training?

Mijn persoonlijke missie

Ik zie om mij heen dat velen last hebben van druk. Niet alleen werkdruk in hun baan, maar ook in hun privé situatie. Het lijkt alsof we meer geleefd worden en onze omgeving steeds hogere eisen aan ons stelt. Dit wordt o.a. veroorzaakt door het gebruik van e-mail en de smartphone. En de last-minute economie.

In veel organisaties is er weinig tot geen aandacht voor effectief werken. Dat komt volgens mij door een gebrek aan kennis, vooral bij het management. Ze weten er zelf vaak te weinig van, en sturen er ook onvoldoende op. Terwijl er zoveel kansen zijn om het nét iets slimmer te doen en zo snel veel tijd te besparen!

En toen ontdekte ik het

Ik heb het voorrecht gehad eind jaren '90 deel te nemen aan een cursus PEP. Geweldig! Ik kreeg handvaten, die ik niet kende. En inzicht in mijn eigen ineffectieve gedrag. In de loop der jaren heb ik bij de verschillende werkgevers leidinggevende ervaring opgedaan. Hierbij heb ik mijn leereffecten kunnen doorgeven aan mijn collega's en ervaren dat dit enorm gewaardeerd werd. Dat stimuleerde mij nog meer om me hierin elke dag te blijven verdiepen. Het werd een passie.

Eind 2016 heb ik mijn hobby omgezet in professie. En geef ik met veel plezier trainingen bij grote en kleine organisaties. Het enthousiasme en de dankbaarheid - die ik hierbij terug krijg - maken voor mij elke training tot een feestje.

© Copyright Effectief-werken.nl