Lees de ervaringen van van anderen
Bekijk de referenties

Royal Lemkes

Internationaal plantendistributeur Royal Lemkes uit Bleiswijk heeft de Training Effectief Werken onderdeel gemaakt van het ontwikkelprogramma. In 2017-2018 zijn tientallen medewerkers getraind.

DKL accountants

DKL accountants uit Zwijndrecht heeft de Training Effectief Werken / Persoonlijke Effectiviteit ingezet in 2017 voor de ontwikkeling van haar team van 8 medewerkers.

Werken met passie

Het team van Werken met Passie in Sliedrecht zet zich in om de beste fit te vinden tussen werknemer en werkgever. In 2017 heeft de Training Persoonlijke Effectiviteit het team geholpen om meer uit zichzelf te halen.

Büller Bouwmaterialen

Groothandel Büller uit Arkel heeft in 2016 in twee sessies alle kantoormedewerkers laten trainen in Persoonlijke Effectiviteit. Met aansluitend nog een extra persoonlijke verdiepingstraining. De praktische tips werden direct toegepast.

Bonneveld BV

Begin 2018 heeft het hele team van Bonneveld uit Bunschoten de training Effectief Werken gevolgd. Na 2 sessies is met enthousiasme direct gestart met de persoonlijke verbeterkansen.

De Jong administratie

Het team van De Jong administratie uit HI Ambacht heeft in 2016 samen met de medewerkers van de Ten Raede Groep uit Dordrecht de training op locatie gevolgd. Een belangrijke stap in hun ontwikkeling.

"De training die we als team met Leonard hebben gedaan is voor ons team zeer waardevol geweest. We hebben de GTD methode ons eigen gemaakt en omdat we dit als team hebben gedaan kunnen we elkaar er ook op aanspreken. Samen scherp blijven op efficiency, maar ook samen blijven toetsen of we plezier hebben in wat we doen.

Ik geef de training en de trainer een 9. Geen 10 omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering."

Karin de Jong

© Copyright Effectief-werken.nl